Masser af nytårsløb

Engang var nytårsløb en sjældenhed, men i dag en fast og festlig tradition i rigtig mange byer. Igen i år vil en masse glade motionsløbere møde op for sammen at løbe det nye år ind. Er du blandt dem?

Læs hele artiklen på: motiondanmark.dk

I Holstebro afvikles Skovmotionisternes Nytårsløb i år for 10. gang. I fjor deltog 300 på distancerne 3, 5 eller 8 km, og arrangørerne håber på samme fine deltagelse i år.

Kasserer og PR-ansvarlig for løbet, Lars Vendelbjerg, fortæller, at løbet egentlig startede som en reaktion på det førnævnte løb i Herning.

”Sidst jeg tog turen til Herning for at deltage, havde jeg glemt mine løbesko, men gennemførte alligevel de 21 km i mine ECCO-støvler. Bagefter tænkte jeg så, at et nytårsløb burde være mere overkommeligt – og med vægt på det lokale,” fortæller Vendelbjerg, der i dag stadig ærgrer sig over, at hans præstation i sin tid ikke affødte et sponsorat fra den store skokoncern.

”Vi lægger vægt på, at det skal være hyggeligt at deltage her i Holstebro. Og at man gerne må nøjes med at gå. Uanset tempo er der kransekage og et glas d’Asti til alle, der gennemfører.”

Se listen over alle nytårsløb her: http://motiondanmark.dk/loeb/nyheder-om-loeb/2015/12-10-nytaarsloeb.aspx 

Skriv et svar