Foredrag 365 maraton på 365 dage

Foredrag om motivation og inspiration af marathonløber, coach, foredragsholder og forfatter Annette Fredskov.

Den 27-10-14  kl. 19:00-21:30  Sted: Holstebro Bibliotekssal. Pris: 100

Annette Fredskov fik i 2009 diagnosen sklerose – et spark i røven, som hun selv siger det. Beskeden om at hun skulle passe på med løbetræningen og ikke løbe langt provokerede hende til at sætte mål om at løbe hendes første maraton i oktober 2010. Det blev kærlighed ved første skridt.

Annette Fredskov kastede sig ud i sit livs udfordring, da hun som den første i verden satte sig for at løbe 366 marathon på 365 dage. Da hun passerede målstregen den 14. juli 2013, havde hun løbet 15.445,2 km. og slidt mindst 20 par løbesko op. Ingen vil blot tilnærmelsesvis kalde det for en normal bedrift, men Annette beskriver stadigvæk sig selv som en almindelig kvinde. “Jeg er først og fremmest mor og hustru”, siger hun.

Annettes projekt handler om at sætte sig et mål og gennemføre det. Hør hendes levende beretning om, hvordan hun i lyset af en alvorlig krise valgte selv at tage ansvar og få det bedste ud af livet. Det kan vi allesammen lære af. “Uanset hvad livet byder på af udfordringer, så bestemme du selv, hvordan du vil håndtere dem”.

Annette har udgivet bogen: “Maratonkvinden – 366 maraton på 365 dage” (2013).

Annette fortæller passioneret og intenst, så alle rives med. Mød hende, hør hende, spørg hende til råds, og bliv selv motiveret til at få det bedste ud af de muligheder, som tilværelsen giver dig.

EN ALMINDELIG KVINDE OG EN PASSION

Foredraget tager udgangspunkt i Annettes marathonprojekt. Hun fortæller hudløst ærligt om, hvordan det var at stå op hver dag i et år og løbe 42,2 kilometer uanset hvad. Hele følelsesregisteret var i brug. Det var et eventyr med smil og tårer, glæder og udfordringer.

Annette åbner op for sin værktøjskasse og taler blandt andet om at sætte drømmene fri, at sætte mål og nå dem, motivation, passion og forpligtelse samt at tage ansvar for sit liv.

Hun fortæller om:

-Man kan, hvad man vil. ALT kan lade sig gøre for ALLE. Det der med at sige, jeg kan ikke, det holder ikke. Man kan træffe et valg om at lade være, og det er fint nok – men man skal ikke sige, at man ikke kan.

-Hvad er det, der får dit hjerte til at banke? Hvad motiverer dig?

-Uanset hvad livet byder os af udfordringer, er det altid vores eget valg og vores ansvar, hvordan vi håndterer det. Vi bestemmer selv, hvordan vi kommer videre.

-Andre har ikke ansvaret for at gøre os glade. Det er vores eget ansvar.

-Hvis jeg vil have et anderledes resultat, må jeg gøre noget andet, end jeg tidligere har gjort.

-Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest.

-Det er dit ansvar at fortælle dig selv historier, der maksimerer din hverdag og din livskvalitet.

-Du opnår ikke succes ved at blive i din komfortzone.

PRISEN ER INCL. FORFRISKNING.

Tilmelding her: http://www.fof.dk/nordvestjylland/Kursusoversigt/foredrag/366-maraton-paa-365-dage-af-annette-fredskov?id=420100

Skriv et svar